Trnavčania
Príspevok bol napísaný: 18. máj 2006 - 21:47:09
Ostatné odpovede k téme
Príspevok bol napísaný: 12. november 2007 - 19:03:21
tesite sa na mna?
Príspevok bol napísaný: 13. november 2007 - 13:57:42
Príspevok bol napísaný: 13. november 2007 - 15:01:45
nutrinka, dňa 12. 11. 2007 14:38:23, napísal(a):
inak ja som to pisal ako kompliment
Citát
hej zaciatok v ÉIRE
lacne pivo sa mi zda, ze prerabaju, ale Krusovice su otvorene dost dlho - idealne na afterparty
OK
a co s Janculom(tibby) s Tom182-om?
pridu ci nie alebo neviete?
Príspevok bol napísaný: 13. november 2007 - 15:04:55
Citát
Tibbi hovoril ze este nevie, ze podla toho ako bude zdravotne na tom...
no a Tom, to velmi pochybujem - ako ho poznam... on bude mat isto inu "zabavku"
Príspevok bol napísaný: 13. november 2007 - 15:20:27
Príspevok bol napísaný: 13. november 2007 - 15:26:20
Príspevok bol napísaný: 13. november 2007 - 16:15:29
A aljak neblazni ved do jednej rano neni dlho a radsej prist domov skoro rano ako neskoro vecer
a afterparty moze byt u nas este tam mame vodku aljak ved vies aku
tomassi
to nebola pochvala keby si napisal PHERU-ovci tak nepoviem ani pol slovo
Príspevok bol napísaný: 13. november 2007 - 16:35:58
Citát
Hmmm, zeby som u vas zase aj prespal?
Ano, vodku mate (ako vravi Péťa Novotný) - výýýtečnu
Príspevok bol napísaný: 13. november 2007 - 16:44:40
Príspevok bol napísaný: 14. november 2007 - 13:38:30
Tom182, dňa 13. 11. 2007 16:44:40, napísal(a):
Nerob sa chrumkavý a dobehni aspon nas bude viac
Príspevok bol napísaný: 15. november 2007 - 10:34:33
Podam report zo vcerajsieho stretka,dopadlo na vybornu,skvela spolocnost pri nasom stole,skvela spolocnost pri vedlajsom stole
Aljak je do pohody chalan s dobrou povestou v Ajrisi,chlape,nechcem ta strasit,ale asi budes prvym Prievidzanom,ktoreho budem mat rad
Vcerajsim lajtmotivom bolo,ze svet je maly a tak nas obsluhovala Batovanka,s ktorou sa tomassi poznal a skoro sa s nou poznala aj nut,ale zlyhalo to na tom,ze casnicka neznasa ich spolocnu kamaratku. A nut potom musela vypit vela kofoly,aby prelomila tie komunikacne lady s casnickou,ale nakoniec sa podarilo a tak boli vsetci stastni...
Teda skoro vsetci...tomassimu sa v poslednych 2 tyzdnoch zrutil svet...Najskor mu zatvorili K-cko a vcera som nedopatrenim vypustil,ze darceky nenosi ten cerveny pan s bradou...sorry bracho,pocitovat dve rovnako velke bolesti v tak kratkom case za sebou,to musi byt pre teba tazke
O tom,ze je svet maly, sme sa presvedcili aj s phersu-om...Zistili sme,ze vsetci piati mame spolocneho kamarata - Peta,co robi v kostole stojky na hlave a dokonca je to moj a phersu-ov skoro najlepsi kamos...Takze sme s phersu-om pol hodinu nehovorili o nicom inom, len o nasich huncustvach s Petom
Este k nut, pozvanie na svadbu a svadobne zakusky stale plati...A ak budes velmi chciet,mozes byt mojou druzickou a vybrat si obsluhujuci personal na svadbu...
Dodatky a dalsie postrehy od dalsich clenov trnavskej vysunutej uderky snad prinesu zvysni clenovia,strucne a jasne zhodnotenie z mojej strany: BOL TO VELMI FAJNOVUCKY VECER!!!
Fotodokumentaciu miesta cinu prinesie phersu,tesim sa hlavne na moje autorske fotky
A odkaz pre buduce generacie a stretka - jeden nemenovany clen by isiel aj za notebook
Príspevok bol napísaný: 15. november 2007 - 12:31:28
- myslím, že toto fórum môže byť na svojich členov, teda tých čo boli na TT stretku, právom hrdé
Citát
myslíš ten obr., kt. si použil ako podpivník?
čo sa týka fotiek, tak sme nezabudli ani na nášho pána Admina a isto iste si príde na svoje
stretko dostáva výbornú
bolo proste na jednicu
a aj after party mala svoje čaro
Príspevok bol napísaný: 15. november 2007 - 13:28:08
Dopadlo to ako sa očakávalo, bolo skvelo.
Ked som aj s tymi archeologmi prisli do Irishu tak tomba tam uz cely zufaly na nas cakal, ved sa mu neni co cudovat ked uz od druhej nemal co robit
Ta spolocnost vedla bola hodne dobra
Z tomassiho sa nam vyvinul metalista a nieco sme ho priucili aj kulture.
Aljakove vykriky do tmy nemali chybu a hlasky typu :
Zničili ste rimsku risu a este mate aj svietniky
Tomba trochu zamachroval s notebookom a skoro sa mu podarilo aj zbalit slecinku na to.
Nutria sa snazila branit Chelsea ale moc sa jej to nedarilo
Ked nas vyhnali tak sme odkopli tombu na vlak a nasledne sme boli vyhnani zo stanice kde sme si s nut dali cokoladu a tomassi davku cukru
Na after-party sme sa dovalili do dalsieho podniku kde sme dali po pivku a zasa sme boli vyhnani tak sme sa rozisli a isli sme domov spat.
Najhorsie asi na tom bolo to ze ked som si vo vlaku odgrgol tak som citil ceresnu
Fotky budu mozno este dnes ked prekonam svoju lenivost a nahadzem ich do galerie
Inak Tomba tomassimu si to nemal vraviet o tom kto nosi darceky vies aky bol potom z toho smutny na after-party ?
Príspevok bol napísaný: 15. november 2007 - 21:00:35
Príspevok bol napísaný: 15. november 2007 - 23:17:19
Fotecky kvalitne,fotografovia maju u mna pochvalu a ten,co fotil tie zeny z vedlajsieho stolu,ma u mna pivo
Ale som rad,ze ste dali este afterparty,ja som mal beforeparty a tak sme si kvit...A o to sa nebojim,ze by bol tomassi prilis sklamany tym,ze ten pan v cervenom nenosi darceky - aj tak mal ferraristicke farby na ubore a tymto zistenim som ho vlastne odbremenil od neskutocnej dilemy,ci moze od tohto pana tie darceky prijimat
Strasne sa mi lubi ta fotecka s tomassim,pripomina mi tomassiho fotku z Meszim,co ma v albume,ale so mnou to bol urcite pre neho vacsi emocionalny zazitok
Teraz som si spomenul na Aljakovu prihodu z volejbalu v Prievidzi,to bola peckaaa
Príspevok bol napísaný: 16. november 2007 - 07:41:01
Toto bolo vobec prve forum-stretko na ktorom som bol - takze moja premiera - a hned taka uspesna! No toto
hm, som sa rozpisal, to je asi najdlhsi prispevok v mojej history
Na zaver... Dakujem menovite: nutrinka, phersu, tomassi, tomba - za pekne straveny stredajsi vecer
Príspevok bol napísaný: 16. november 2007 - 09:09:40
Príspevok bol napísaný: 16. november 2007 - 10:00:23
ja viem, že mne darčeky on nenosí
mne ich nosí Ježiško
inak zatiaľ tu bol opmenutý phersu-ho návrh zákona, kt. zakazuje bozkávanie sa na verejnosti, stravovacích podnikoch a pod.
a jeho následné prevedenie do praxe a názornú ukážku
poprdely foto
inak v piatok som mal také mini stretko s Tom-om128
moc sme toho nenakecali, ale v poho
Príspevok bol napísaný: 16. november 2007 - 10:08:07
tomassi, dňa 16. 11. 2007 10:00:23, napísal(a):
a jeho následné prevedenie do praxe a názornú ukážku
Sa tu teraz na tom smejem ako blázon. Ja som nechcel, ale tak ked mi to uniklo. Reakcia toho chalana bola fakt dobrá.
A ešte tu nebolo spomenuté moje vyhlásenie jediných troch dokonalých vecí
Príspevok bol napísaný: 16. november 2007 - 10:14:21
no tomassi ved este nas cas pride a pokecame
Príspevok bol napísaný: 16. november 2007 - 10:48:03
Príspevok bol napísaný: 18. november 2007 - 12:10:49
zas a znova si obzerám fotky a stále sa tu chechcem
proste skvelé stretko, z toho sa pomaly stane tradícia
tá tomassiho príhoda, ešte aj s tými opakujúcimi sa zábermi, keď nám vysvetľoval, aká to bola rana a z akého uhla, a potom všetky tie parametre toho letu... no nebolo to krásne?!
a ja som vám hovorila, že tie aljakove výkriky do tmy nemajú chybu, však to počúvam každý deň... "triezvy, to je premárnený celý život" a o tých svietnikoch a rímskej ríši ani nehovorím
ale inak sa neviem rozhodnúť, kto vyhral súťaž o najväčší ksycht na fotke, tomassi je bohovský, ale tomba mu nebezpečne dýcha na chrbát. budete sa musieť posnažiť aj na ďalšom stretku, nech sa to rozhodne
Príspevok bol napísaný: 18. november 2007 - 12:18:22
A tu bombu ked zneskodnoval
No myslim ze na tejto fotke im celkom slusne dychas na chrbat aj ked nie si zrovna prva
http://forums.freespaceportal.info/ind...si&img=1704
Inak nutrio nepise sa nahodu tvoj KSYCHT z makkym I
Príspevok bol napísaný: 1. máj 2009 - 10:52:33
Citát

Pomoc