FreeSpace Portal Fórum: Keď musíš, tak musíš - FreeSpace Portal Fórum

Skočiť na obsah

• (3 Strán)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemôžete založiť novú tému
  • Nemôžete odpovedať na túto tému

Keď musíš, tak musíš keď sa nedá rozkázať myšlienkam :-) Ohodnotiť tému: ****- 4 Hlasov

#1 Užívateľ nie je na Fóre   game 

• phantom fsp
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Management
  • Registrácia: 3. marec 06

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2006 - 12:59:12

sú to vlastne dve rozdielne veci, s ktorými sa chcem podeliť, ale obidve sú z kategórie "musíš" :)

zvyčajne ráno vstanem s nejakou melódiou v hlave... nejaký refrén, z pesničky alebo zo skladby, ktorú som nepočula už roky ... a nejde to vymazať, proste sa stále opakuje dokola .... až pomaly sama odoznie ...
/horšií je prípad, keď sa mi takto motá po hlave nejaký pripečený reklammný slogan ... našťastie to sa nestáva často ... :unsure: /

lepší /alebo horší ? / prípad je, keď vážne pracujem a prepadnú ma "nevhodné" myšlienky ;) ...
a v situáciách, keď by som sa mala tváriť múdro a vážne, a miesto toho sa snažím odohnať myšlienky, ktoré tam nepatria ... no výsledok je ten, že nemám šajnu, o čom ten človek, ktorého som mala počúvať , hovoril ... :)

a tá druhá vec:

no , na toto majú odborníci pomenovanie : obsesívno-kompulzívna porucha...

znie to príšerne :huh:

ale skrýva sa za tým to, že keď vidím nákladný vlak, jednoducho musím spočítať jeho vagóny ...
/ teraz mi vlastne došlo, že u osobných vlakov to nemusím.... to ma nikdy ani len nenapadlo /

keď si odložím do tašky dôležité kľúče, niekoľkrát znovu a znovu otvorím tašku, musím sa vždy znovu presvedčiť, že sú tam ... :huh:

keď vešiam prádlo, vždy používam len kolíčky rovnakej farby ... -_-

niekedy si myslím, že už som vážne zrelá na odbornú pomoc :blush: ale dá sa s tým v pohode žiť ... :)
a zisťujem, že aj moji kamaráti majú svoje "muchy" ...

ako ste na tom vy ? aby som v tom tu preboha nezostala sama : :rolleyes:
máte občas "neodbytné" myšlienky?
máte svoje "nutkavé" správanie ?
0

• (3 Strán)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nemôžete založiť novú tému
  • Nemôžete odpovedať na túto tému

Ostatné odpovede k téme

#2 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Advanced Members
  • Registrácia: 4. marec 06

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2006 - 13:14:12

uz si pomaly ako Adrian Monk :D

ale nie

no ja to mam tiez

ked odchadzam z bytu ja ze uz nikto nie je doma, vzdy zabudnem ci som zamkol alebo nie a musim sa vracat, raz som isiel do skoly a na zastavke som dostal pocit ze som si nebol isty, tak som sa vratil a zamknute bolo.
minule sa mi stalo dokonca ze som vysiel pred dom a znova ma to popadlo, tak som sa vratil, vysiel pred dom a zas som zabudol ci som zamkol, tak so msa vratil este raz,vyskusal kluc a dokladne som si povedal:"ano je zamknute, ne ze to zas zabudenes."

toto sa mi stava vzdy ked odchadzam posledny...

alebo sa mi stava ze vytiahnem mobil ze sa pozrem kolko je hodin, pozrem na displej a dam mobi lzas do vrecka a potom si uvedomim ze som is vlastne vobec nezapamätal kolko je hodin tak sa musim pozriet este raz.

vagony pocitam len obcas :)

ked obedujem alebo veceriam pri stole, vzdy citam noviny alebo casopis, ked necitam citim sa nesvoj....
v restauraciach sa mam aspon s kym rozpravat takze tam to az tak nepocitujem

A na toto som si teraz spomenul, toto je najhorsie, aj ked poslednou dobou sa tomu uz celkom branim a dari sa mi, priklad:
ked som niekde napriklad v elektricke , stojim pred dvermi a tie maju 8 skiel, tak vzdy si v duchu hovorim nejaku vetu, kazde slovo sa vojde do jedneho skla a musi mi to vyjst napr na pocet 16 alebo 24, proste aby sa to uzavrelo. a nemusia to byt len skla ale hocico niekde, stena rozdelena hromozvodmi,billboardy vedla seba...

a este so mmal taku uchylku ked som cestpval do skoly autobusmi tak okolo kazdej lampy co sme presli som cvakol zubami

no asi nie so mnormalny :rolleyes:
0

#3 Užívateľ nie je na Fóre   Ignatius 

• Truhlík Ignyovský
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: FS Members

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2006 - 13:20:16

Vagóny už som nepočítal ani nepamätám... Ale zvykol som to robievať :)

Vždy sa aj 300-krát snažím ubezpečiť, že som nič nezabudol, všetko mám, zamkol som, kľúe a doklady mám vo vrecku... A napriek tomu to o chvíľku musím spraviť aj 301. krát :whistling:

No a Cizy nie je jediný, čo sa musí často zbytočne vrátiť, lebo má pocit, že nezamkol...

Melódie v hlave poznám... ale oveľa horšie je, keď mi hlavou prebleskne nejaká myšlienka... ale len prebleskne a ja potom veľmi dlho neviem prísť na to, čo to bolo... Príšerné :tease:
0

#4 Užívateľ nie je na Fóre   Axel Wers 

• Profession: Meurtrier
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Chief Manager

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2006 - 13:30:58

Keď som bol mladší tak som veľa toho 'musel', teraz už to nie je také silné.

Kontrolovanie kľúčov a peňaženky niekoľko krát za deň už považujem za samozrejmosť.

Stáva sa mi že často počítam schody ktorými idem, alebo rátam okná na domoch.
0

#5 Užívateľ nie je na Fóre   game 

• phantom fsp
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2006 - 13:51:08

no jasné....
na to som zabudla... to vrátenie sa, či som zamkla, zhasla, vypla plyn, zvrela okná...

najhoršie je to v práci, keď odchádzam posledná: zamknem, skúsim dvakrát kľučku, potom ešte dvakrát, ... a po chvíli sa aj s autom otočím a vrátim, lebo nie som si istá, či som zatvorila .... :)

to kontrolovanie kľúčov a peňazí niekoľkokrát za deň je v pohode....
ale keď tam práve vložím kľúče, zatvorím, a v zápätí otvorím a nahmatám a pozriem, či sú tam.... a toto niekedy zopakujem niekoľkokrát.... tak to už normálne nie je ... :)

a teraz ma napadlo : voľakedy som pri chôdzi nesmela stúpiť na puklinu v chodníku, či na "čiaru" , kde sa skladali dlažobné kocky .... :blink:
našťastie toto už nerobím... len veľmi zriedka :blush:
0

#6 Užívateľ nie je na Fóre   nutrinka 

• Rear Admiral
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2006 - 19:08:05

Prezrieť príspevokgame, dňa 22. 4. 2006 14:51:08, napísal(a):

a teraz ma napadlo : voľakedy som pri chôdzi nesmela stúpiť na puklinu v chodníku, či na "čiaru" , kde sa skladali dlažobné kocky .... :blink:

toto som robila tak dlho až mi z toho šibalo :)
nesmela som stúpiť na čiaru alebo som kráčala len po každej druhej /tretej/ kocke, ak dlažba vytvárala obrazec tak som stúpala vždy jednou nohou do jedného.pri mačacích hlavách, ktoré tu máme ako vozovku to bolo niekedy veľmi zaujímavé
0

#7 Užívateľ nie je na Fóre   Andulqa 

• 2289
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 22. apríl 2006 - 21:25:37

to s tymi puklinkami a dlazdickami a tak som robievala aj ja :) teraz uz moc nie ale :) tiez pocitam vagony, moj najdlhsi bol nejaky s okolo 40-50 vagonmi, doteraz si to pamatam aka som bola z toho vytesena ze taky dlhy vlak, ked som bola mala :D

a ked som bola mensia, tak ked sme cestovali do kosic, tak som ratala v tuneli take tie otvory kam sa clovek moze schovat :)

a ked mam prilezitost tak rada ponorim ruky do farby :blush: je to super pocit :) a takisto do vreca so zrnim, kukuricou a tak, tiez to je uzasne, bohuzial, tychto malych poteseni sa mi tak casto nedostava uz :(

no a to s tymi dverami, ci neustale sa opakujucou melodiou, to aj ja mam taky problem :huh:

jaj, teraz mi napadlo, moj priatel sa na mne furt smeje, ale ja jednoducho MUSIM stale nieco robit s nohami, alebo rukami :) nejako nimi hybat do nejakeho rytmu, nevydrzim len tak sediet, ci lezat bez pohybu, musim proste nieco robit :blush:
0

#8 Užívateľ nie je na Fóre   Mazmar 

• Commander
  • PipPipPipPip
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Active Members
  • Registrácia: 19. marec 06

Príspevok bol napísaný: 23. apríl 2006 - 09:46:36

heh ze skontrolovat ci som zamkol ked idem posledny to ja mam horsie ja sa v polke cesty zamyslim ci som vlstne zabuchol a musim sa vratit.

co sa tyka vlakov tak tie nakladne vozne pocitam furt nastastie cez Martin nejde hlavny vlakovy uzol tak sa s nimi moc nestretnem ale zo skoly v sucanoch ich ratam cez okno pocas nejakej hodiny. a co som si vsimol tak v triede niesom jedinny.

melodie neznasam a este ked si neviem spomenut kde som ich pocul a to niesu ze normalne pesnicky ktore pocuvam prave naopak tie co mi lezu na nervy.

este mam taky problem ze v nohaviciach mam v pravom vrecku mobil v zadnom pravom penazenku a v lavom kluce a toto kontrolujem dost casto (to by bolo ok) ale mne sa sava to ze ked telefonujem tak si skontrolujem prave vrecko a mobil nikde uz par krat som dotycnemu volajucemu povedal ze som prave stratil mobil a on sa smial neviem preco. alebo ked mam sako alebo bundu s vreckom z vnutra tak tam dam penazenku a potom mam cely den zly pocit ze mi nieco chyba v zadnom vrecku alebo ze mi niekde vypadla.

ale ako si vsimam tu tak my sme uuplne normalny asi je to nejaoko v kazdom mozgu a som si isty ze psychyater (ak sa to tak nepise ma smolu) by mi nepomohol lebo on to urcite robi tiez;)
0

#9 Užívateľ nie je na Fóre   nutrinka 

• Rear Admiral
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 24. apríl 2006 - 20:17:32

mne ešte napadlo, že vždy musím mať jeden zošiť popísaný jedným perom - jedna farba, jeden druh, aj rôzne odtiene modrej mi vadia.keď sa mi tuha v pere minie, radšej do toho zošita prestanem písať a zakladám si tam len papiere pokým neobjavím rovnaké

ešte musím mať isté veci na istých miestach poukladané podľa akýchsi mojich vlastných geometrických pravidiel, a keď vidím, že sú len o kúsok posunuté, hneď všetko naprávam /ale inak niekde mám taký bordel že ani na smetisku by sa zaň nehanbili/

a keď odchádzam z domu tak sa niekoľkokrát nevrátim kvôli tomuk, či som zamkla, ale preto, aby som si z domu zobrala nejakú blbosť, ktorú som zabudla, ale viem, že ju vôbec nebudem potrebovať.aj z polcesty
0

#10 Užívateľ nie je na Fóre   indiana 

• Lieutenant
  • PipPipPip
  • Registrácia: 6. marec 06

Príspevok bol napísaný: 24. apríl 2006 - 20:39:10

Uf, tak to nie som sama takáto.
Kľúče - kontrola samozrejmosť.
Odchod z obchodu min. 2x nazriem do kabelky, či tam mám peňaženku, takisto, keď vyberám z bankomatu peniaze, či sú v peňaženke, či tam je karta, či tam je potvrdenka...ako blbec.

Od detstva som zvyčajne rátavala všetko na štyri časti, štyri doby, štyri osoby...
Nechcem tu písať prečo, nemám pekné spomienky, ale ostalo to vo mne ešte aj teraz...jednoducho som myslela, že ak budem rátať do štyroch, že sa zlá chvíľa rozplynie.

Game
ja rátavam aj osobné vlaky, len s tým rozdielom že je to vždy tá detská riekanka: šťastie, nešťastie, list, láska...a ak výjde náhodou nešťastie , pripočítam k tomu aj lokomotívu a je z toho list.
0

#11 Užívateľ nie je na Fóre   RoSo 

• Commodore
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 3. máj 2006 - 18:04:29

Kedysi som sa ukľudňoval a koncentroval počítaním do päť. Jeden, dva, tri, štyri, päť - stále do okola aj niekoľko minút. Bolo to úplne automatické. Iba pri prežehnávaní mi to vychádzalo len do štyroch :)
0

#12 Užívateľ nie je na Fóre   bad_guy 

• Mr. Bad
  • PipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 3. máj 2006 - 18:08:14

hmm niekedy davnejsie sa mi stalo ze som sa zobudil a mal v hlave pesnicku ktoru som mal rad ale vtedy mi pripadala strasne otravna
teraz sami to uz len zriedka kedy stava...

chcete tomu zabranit aby ste uz nemali take myslienky?
prestante rozmyslat :smile2: :tease:
0

#13 Užívateľ nie je na Fóre   Ignatius 

• Truhlík Ignyovský
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 14. jún 2006 - 16:56:02

Práve som sa pristihol pri tom, čo robím nevedomky každý deň a dosť často a vo väčšine prípadov si to ani neuvedomím - zľahka si hryziem do stien ústnej dutiny... Ja neviem, proste to robím, nedá sa tomu vyhnúť... :)
0

#14 Užívateľ nie je na Fóre   Axel Wers 

• Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 14. jún 2006 - 19:56:37

Uvedomil som si že často počítam tie biele pruhy na prechode pre chodcov :blink:
0

#15 Užívateľ nie je na Fóre   jaa 

• Lieutenant
  • PipPipPip
  • Registrácia: 17. marec 06

Príspevok bol napísaný: 14. jún 2006 - 21:21:39

tiez som kedysi pocitala vagony... a v poslednej dobe ma chytilo, ze idem zratat pocet krokov do prace, lebo som zacala chodit peso, len uz po kratkej dobe ma to prestane bavit, ale snad sa mi to raz podari zratat...
a obcas sa aj velakrat vratim od branky, ci som zamkla a potom znova... a potom radsej myslim na nieco ine, aby som sa nahodou nemusela vratit znova... :doh:
a tie melodie? povacsinou co rano pocujem ako budik v radiou teda pesnicku co prave hraju, tak to si spievam cely den, a obcas sa mi tam v hlave objavi vazne blba melodia, naposledy to bolo z hviezdnej roty zo superstar tam jeden akoze spieval, vazne neviem preco ma to napadlo po tak dlhej dobe :whistling:
a musim si aj pat krat skontrolovat budik, a obcas sa aj v noci zobudim a musim si pozriet budik, ci mam dobre nastaveny, lebo sa mi dost casto stavaloa aj stane, ze zaspim...
a ani neviem ako mi to vzniklo, ale vzdy musim zaspavat na tom boku, kde som blizsie k stene... len minule som mala dilemu, ked som spala u krstnych doma, a oni maju v "nasej" izbe postel v strede izby, to som vazne nevedela, ktora strana je blizsie k stene, tak som zaspala na chrbte :D
a este vela takych blbosticiek je, len momentalne si nespomeniem a obcas sa mi aj samej nad sebou zastavuje rozum...
Ignatius a vies, ze aj jaa si dost casto hryziem takto zvnutra ust?
0

#16 Užívateľ nie je na Fóre   Hedgehog 

• Sonic - ježko pichliačik
  • PipPipPipPipPip

Príspevok bol napísaný: 14. jún 2006 - 23:00:31

Prezrieť príspevokjaa, dňa 14. 6. 2006 22:21:39, napísal(a):

Chcel som mu na to povedať, že to musí byť dedičné, ale teraz si môj názor úplne zviklala... :jazyk:
Tiež odkedy mi vytrhli jeden zub, stále mi tam uteká jazyk; keď si to všimnem, ostanem z toho celkom znervóznený... :wacko:
0

#17 Užívateľ nie je na Fóre   Axel Wers 

• Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 14. jún 2006 - 23:10:22

Citát

jaa však sa dohodnite a môžete sa hrýzť spolu :P
0

#18 Užívateľ nie je na Fóre   chorche 

• Commodore
  • PipPipPipPipPipPip
  • Skupina: Retired Members
  • Registrácia: 8. marec 06

Príspevok bol napísaný: 21. jún 2006 - 18:17:02

Vzdy si musim najprv obut lavu ponozku a lavu topanku, vzdy zacinam obliekanie kosele atd. z lavej strany tela....
0

#19 Užívateľ nie je na Fóre   RoSo 

• Commodore
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 21. jún 2006 - 21:45:26

Dosť často sa mi stáva, že keď som zaujatý telkou, tak si pohadzujem v ruke ovládač alebo loptičku. Ale častejšie ten diaľkový ovládač. Už mi x-krát spadol <_<
0

#20 Užívateľ nie je na Fóre   secretka 

• Lieutenant
  • PipPipPip
  • Zobraz blog
  • Registrácia: 14. máj 06

Príspevok bol napísaný: 22. jún 2006 - 05:18:00

"Uvedomil som si že často počítam tie biele pruhy na prechode pre chodcov"

Nikdy som si neuvedomovala, kolko bielych pruhov ma prechod pre chodcov, ale ako som si toto precitala, vzdy, ked prechadzam cez prechod pre chodcov, spomeniem si, ze sa najde clovek, kto si biele pruhy na prechodoch "mimoriadne vsima". :)
0

#21 Užívateľ nie je na Fóre   henka 

• Lieutenant
  • PipPipPip
  • Registrácia: 24. jún 06

Príspevok bol napísaný: 26. jún 2006 - 18:11:54

v dolinaaaaaaaaaach neznášam tie vlezlé melódie fuj!
a dcére v kuse odhŕňam vlasy z tváre :)
0

#22 Užívateľ nie je na Fóre   jody 

• Ensign
  • PipPip
  • Registrácia: 19. júl 06

Príspevok bol napísaný: 19. júl 2006 - 12:08:47

HA! To je radosť takéto obsesie...

1. ústa si zvnútra ohrýzam takmer stále, je to určite úžasný pohľad, keď ma niekto vidí s furt vykrivenou hubou
2. vagóny vlakov preratúvam podľa podobnej riekanky ako indiana, len som slovko nešťastie vymenila za stretnutie a je to
3. občas pri cestovaní v aute rátam protiidúce autá podľa značiek alebo farieb
4. o sústavnej kontrole kľúčov a mobilu a vyplnutého plynu a zatvorenej vody a zavretých okien a podobne môžem písať Leninove sobrané spisy...
5. určite je ich ešte ďaleko viac, ale práve ma nič nenapadá....
0

#23 Užívateľ nie je na Fóre   fiore 

• Lieutenant
  • PipPipPip
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 19. júl 2006 - 12:28:02

Taaaakže:

Vyhlodávanie huby znútra absolvujem pravidelne. :innocent:
Pripisujem to tomu, že ako malá som si zvykla okusovať prsty (nemôžem napísať nehty, lebo ja som tam ohlodávala všetko) :wacko:
to ale bývalo dosť očividné, takže som pri každom prichytení dostala výchovnú poza uši a kázeň o tom, aká budem hnusná (som aj tak, ale neva :krava:)
Tak som presedlala na niečo nenápadnejšie a to mi jaksik ostalo. Častokrát sa zvyknem pristihnúť, keď som zamyslená, že mám papuľu dobre že nie naopak ako sa snažím dosiahnuť miesto, kde som ešte nehlodala.

Či som zamkla nemám potrebu kontrolovať, ale zato sme si s drahým vypestovali takzvanú duálnu obsesiu.
On musí stále kontrolovať, či zamkol a vyskúšal dvere a ja sa ho zase asi 10x musím spýtať, či to naozaj urobil.

Vagóny som nepočítala už dlho..... kedysi to bola náplň mojich všedných dní stáť pri železnici a počítať do aleluja. :D

Ale za to počítam schody. Najhoršie je, keď sa občas na to tak sústredím, že si nevšímam nerovnosti povrchu a skončí to mojím sexuálnym prejavením sa. :ooops:

A zo všetkého čo mám vo vrecku robím malé pevné guličky. Nie aby som tie smeti vyhodila do najbližšieho koša, ja ich radšej skladujem vo vreckách a krčím a šúlam, kým ich nemám vo vrecku toľko, že by sa v nich stratila menšia somálska dedina.

Tento príspevok upravil fiore: 19. júl 2006 - 12:40:03

0

#24 Užívateľ nie je na Fóre   RoSo 

• Commodore
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 19. júl 2006 - 14:37:44

:D Fiore, dúfam, že po vreckách nenosíš kelímky od jogurtu :stuart:
0

#25 Užívateľ nie je na Fóre   fiore 

• Lieutenant
  • PipPipPip
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 24. júl 2006 - 08:26:27

Nee...ale keď na tom tak trváš, môžem zošúlať teba. :P
0

#26 Užívateľ nie je na Fóre   jody 

• Ensign
  • PipPip

Príspevok bol napísaný: 16. august 2006 - 15:00:49

Kým nájdem tú koťuhu, čo mi ľapí na vedení, mohli by ste mi niekto povedať, čo znamenajú tie kelímky od jogurtu?
0

#27 Užívateľ nie je na Fóre   Ajk 

• RNDr. Ajk, PhD.
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 14. jún 06

Príspevok bol napísaný: 16. august 2006 - 15:40:51

Kusanie ust zvnutra je klasika..... vzdy ked som nervozny a nemozem si kusat nechty, odnesu to usta :P

Nestupanie na ciary :D to aplikujem aj doma kde mame dlazbu :D a dokonca tak pravidlne ze stupam na kazdu ob-tretiu

Vzdy ked idem z vane, skor ako videm si musim napustit do ust vodu a az potom ju vypnut

Pri umyvani zubov kukam z okna :mellow:

Som nachylny na ratanie poschodi...

a dost casto sa mi stava ze si v duchu dam podmienku a musim ju splnit... napr, musim do troch sekund zaklopat na drevo inak nestihnem bus... po prechode (zebre) musim ist len po bielom inak sa pokazi a pod... cakam uz len kedy si dam taku podmienku ze musim stihnut cez prechod skor ako prejde to auto :D
0

#28 Užívateľ nie je na Fóre   hisham 

• obdivovateľka
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 1. august 06

Príspevok bol napísaný: 17. august 2006 - 13:06:41

Hryziem všetko, čo sa mi dostane k ústam... ruky, ceruzky, perá, slamky (to musím), ovládač od telky, roh knihy...
Aj keď idem len na prechádzku s kamoškou, musím si vziať foťák.
Sledujem ľudí... havne na nástupištiach je to so mnou strašné. Dokážem na nich čumieť, aj keď sa na mňa pozerajú... A keď je náhodou niekto so mnou, vehementne mu všetko komentujem.
Keď náhodou niečo nehryziem, lúskam, alebo si pískam.
...
0

#29 Užívateľ nie je na Fóre   Wittmann 

• Lieutenant
  • PipPipPip
  • Registrácia: 12. august 06

Príspevok bol napísaný: 17. august 2006 - 14:40:35

Ked mám penaženku a mobil vo vreckách na rifloch a je okolo mna vela ludí tak si stále kontrolujem, či mi niekto niečo neukradol...niekedy aj 5x za minutu alebo si klopkám po vreckách aby som mal istotu na stále...alebo vždy ked sa holím musím mať jednu stranu zrkadla zatvorenú...
0

#30 Užívateľ nie je na Fóre   Wink 

• Captain
  • PipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 27. august 06

Príspevok bol napísaný: 27. august 2006 - 23:29:53

Ja musim spat s gombikmi na vankusi pri nohach, lebo inak nezaspim.Na izbe musim mat zatvorene dvere stale ked som v nej. Ked napisem nejake slovo do četu s chybou, musim sa opravit, aj ked si to ten druhy domysli. Ked sa ponahlam na autobus, a v radiu ide moja pesnicka, musim si ju vypocut do konca aj keby som mala bezat 100 km rychlostou na zastávku.

Musim sa ucit ale neviem sa prinutit, musim rano vstavat ale aj tak vstane o 6.45 - o 7.00 mi ide bus. Viem, ze musim napisat koncorocku, ale aj tak urobim cokolvek aby som nemusela.
0

#31 Užívateľ nie je na Fóre   hisham 

• obdivovateľka
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 30. august 2006 - 12:10:54

Wink,

tak to s týmji gombíkmi a dverami mám aj ja... a ešte... ehm... mám takého ružového macka a toho si beriem aj na chaty, lebo bez neho nezaspím :blush: Som deť...

Milujem zvuk: keď sa strihá látka, keď niekto píše guličkovým perom a pri každom dotyku pera na papier sa zasunie ten hrot- spraví to tak krásny zvuk... to mám z jedálne, vždy som chcela, aby vedúca ten účet písala aj hodinu :D

A veľmi rada ležím v kúpeľni na zemi, keď je zapnutá práčka... ukľudňuje ma to.
0

#32 Užívateľ nie je na Fóre   havarka 

• Captain
  • PipPipPipPipPip
  • Registrácia: 13. marec 06

Príspevok bol napísaný: 30. august 2006 - 12:15:53

Ja musím mať klúče v vpravom prednom vrecku, mobil vľavom prednom vrecku, a penaženku vpravom zadnom vrecku. Keď je to inak, alebo je tam niečo naviac, alebo menej, cítim sa nesvoj.. brr....
0

#33 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 30. august 2006 - 12:17:49

ja to nosim tak isto
0

#34 Užívateľ nie je na Fóre   nutrinka 

• Rear Admiral
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 30. august 2006 - 12:59:16

ja mám kľúče s mobilom vymenené /mobil v pravom, kľúče v ľavom/
inak som na tom podobne, ja keď to mám inde ako zvyčajne, tak som nervózna
0

#35 Užívateľ nie je na Fóre   Axel Wers 

• Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 30. august 2006 - 15:38:21

Citát

Som nachylny na ratanie poschodi...

To sa aj mne stáva.

Preto ma neláka ísť do nejakých amerických veľkomiest, napríklad v takom New York City by som sa asi zbláznil ;)
0

#36 Užívateľ nie je na Fóre   fiore 

• Lieutenant
  • PipPipPip
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 06:50:16

Prezrieť príspevokhisham, dňa 17. 8. 2006 13:06:41, napísal(a):

Hryziem všetko, čo sa mi dostane k ústam... ruky, ceruzky, perá, slamky (to musím), ovládač od telky, roh knihy...

Nemôžem si pomôcť, ale pri tomto mi v mysli vyvstal obraz Homera Simpsona, ohlodávajúceho od zlosti kreslo. :whistling: :zubiska:

už som ticho
0

#37 Užívateľ nie je na Fóre   hisham 

• obdivovateľka
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 11:42:33

fiore,

:doh: :lol:

A ešte ma napadlo: keď si umývam zuby, vezmem si kefku, opláchnem ju, dám na ňu pastu a znovu opláchnem. Inak sa to nedá.
A v izbe nezaspím, kým si nepopravím záclonu.
0

#38 Užívateľ nie je na Fóre   Wink 

• Captain
  • PipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 11:52:41

To s tou kefkou musim aj ja. A este aj pohar si musim stale vyplachnut ked z neho idem pit, aj ked je neviem aky cisty :)
0

#39 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 11:58:21

kefku pred a po oplachujem vzdy aj ja.
ale pohar nepouzivam, nechavam tiectvodu
0

#40 Užívateľ nie je na Fóre   hisham 

• obdivovateľka
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 12:01:29

Ale ja som to myslela tak, že pred si ju opláchnem 2-krát. A potom ešte po.
0

#41 Užívateľ nie je na Fóre   Wink 

• Captain
  • PipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 12:36:52

No hej. Najprv bez pasty a potom s pastou a potom nakoniec :)
Lol to je diskusia. Mali by sme zalozit temu kolkokrat si oplachujete kefku?? :D
0

#42 Užívateľ nie je na Fóre   nutrinka 

• Rear Admiral
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 14:00:30

to robím aj ja s kefkou, čo je na tom :huh:
0

#43 Užívateľ nie je na Fóre   hisham 

• obdivovateľka
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 14:56:27

Tak asi nič. Neviem, ja s nikým neumývam zuby.
0

#44 Užívateľ nie je na Fóre   weirdo 

• Ferrari
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Supermembers
  • Registrácia: 20. marec 06

Príspevok bol napísaný: 6. september 2006 - 14:35:38

mam dalsiu obsesiu - ked pokurujem a hra muzika, vzdy a zasadne musim vyfukovat dym do rytmu.
0

#45 Užívateľ nie je na Fóre   hisham 

• obdivovateľka
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 27. september 2006 - 20:54:08

weirdo, to ja napr. vôbec nemám... ja len sťahujem do rytmu svaly na zadku :D (radšej si to nepredstavujte)
A teraz ma napadlo... dokážem sa aj vyše hodiny rozprávať so zrkadlom :doh:
0

#46 Užívateľ nie je na Fóre   peva 

• Ensign
  • PipPip
  • Registrácia: 9. september 06

Príspevok bol napísaný: 2. október 2006 - 20:30:11

To s tou kefkou robim aj ja, takze to asi nebude az take neobvikle a tiez sa aj mna tyka to obhryzanie ust.

No pridavam- ked niekam idem (do skoly alebo aj hocikde inde) skoro vzdy mam taky ten blby pocit, ze som nieco zabudla. Nikdy neviem, co presne, no aj tak ma to zoziera, ale nastastie ma to po case samo prejde.
No a dnes na obede /v skole/ som si vsimla, ze vzdy musim jest s takym istym priborom. J a viem, nie vzdy to je mozne a ked nie tak aspon nozik a vydlicaka musia byt rovnake- z jadnej sady, inak nejem :P
0

#47 Užívateľ nie je na Fóre   arwiel 

• tragikomik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 12. marec 06

Príspevok bol napísaný: 3. december 2006 - 15:09:55

skladám igelitky... nerozumiem ako ich niekto môže skrčiť... :doh:
0

#48 Užívateľ nie je na Fóre   game 

• phantom fsp
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 3. december 2006 - 19:23:52

Prezrieť príspevokarwiel, dňa 3. 12. 2006 15:09:55, napísal(a):

skladám igelitky...

tak s mojím mužom si môžete ruky podať ... krásne vyrovnané, poskladané do úhľadného štvorčeka, uškom prichytené, aby sa to nerozpadlo, aj to uško uhladené ... :rolleyes:
0

#49 Užívateľ je na Fóre   tomassi 

• origami killer
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Moderators
  • Registrácia: 13. máj 06

Príspevok bol napísaný: 3. december 2006 - 19:28:18

šak skladanie igelitiek je normálne
- ja sa najviac bavím na tom, keď vytláčam ten vzduch
0

#50 Užívateľ nie je na Fóre   arwiel 

• tragikomik
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 12. marec 06

Príspevok bol napísaný: 25. december 2006 - 16:50:51

no to som rada že viacero ľudí pozná čaro skladania igelitiek.... :rolleyes: :stuart:
0

Zdieľať túto tému

• (3 Strán)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3