Kam investovať peniaze? čo a ako kde sa oplatí
Príspevok bol napísaný: 8. február 2010 - 18:28:33
Ostatné odpovede k téme
Príspevok bol napísaný: 8. február 2010 - 19:29:02
spravidla tie, ktoré boli premakanejšie a akciové a riskantnejšie a kdejaké svetové, tratili, niektoré hodne. sľubovali rýchlejší rast, ale aj risk. toto je moja skúsenosť z jednej banky, jednoduchý peňažný fond mám už nejakých sedem rokov, a ešte netratil, pomaličky ale vytrvalo stúpa, mala som aj riskantnejší, kde boli prvé výnosy nadštandardné, ale prvé straty tiež, do toho prišla kríza a kto fond nezrušil, aj so stratou, mal straty výnimočne veľké.
momentálne nechcem žiadne riskantné podiely.
Príspevok bol napísaný: 8. február 2010 - 20:30:31
Príspevok bol napísaný: 8. február 2010 - 21:01:38
termínované vklady sú len také odložisko peňazí na chvíľu, boli časy, keď sa tam rozdávali dvadsaťpercentné útroky, ale také už nebude ...
myslela som na podielové fondy ... konkrétne napr. v slsp tu http://www.amslsp.sk/
a konkrétne ten prvý, eurový peňažný fond, keď v ňom pôjdeš hlbšie, dajú sa tam nájsť mesačné reporty, napríklad za január 2010
je tam aj hodnotenie ako najmenej rizikový
sú tam všetky momentálne fungujúce fondy aj s podmienkami, s grafmi, investovaním aj s poplatkami, s výnosmi a prognózou
Príspevok bol napísaný: 10. február 2010 - 19:24:39
game, dňa 8. február 2010 - 21:01:38, napísal(a):
No také niečo som myslel. Teraz už len treba sledovať ako sa hýbu hodnoty. To však záleží na tom ako sa odvíja kríza
Príspevok bol napísaný: 13. február 2010 - 00:08:24
zaoberajú sa tam "len" termínovanými vkladmi, ktoré sme tu odpísali ako odkladisko na chvíľu .... je jedno, v akej banke si klient otvorí termánovaý vklad, tie úroky sú priam výnimočné :
do ktorej banky uložiť na TV peniaze ?
Príspevok bol napísaný: 19. február 2010 - 11:02:17
Axel Wers, dňa 8. február 2010 - 18:28:33, napísal(a):
žeby investovať do ženy?
Podobné témy
| Téma | Kategória | Založil | Štatistiky | Najnovšie príspevky | |
|---|---|---|---|---|---|
|
Oplatí sa kúpiť netbook?
ako "náhrada" za notebook |
Hardware | Axel Wers |
|