Strana 1 z 1
Meliško v mestskom rozhlase v Liptovskom Mikuláši
Príspevok bol napísaný: 4. február 2010 - 23:05:14
"Hackli" mestský rozhlas v Liptovskom Mikuláši a pustili tam Meliška. Celé mesto počúvalo jeho vulgárne monológy. No neviem, ja som sa musel pri tom smiať, hlavne pri predstave tých ľudí čo nemali šajnu kto to je a čo sa dialo 
Strana 1 z 1
Ostatné odpovede k téme
Príspevok bol napísaný: 4. február 2010 - 23:11:23
počúvala som to - dávali to kdesi v tv správach, bolo to počuť dosť zle, ani tu to priveľmi nerozumiem 
ale podaktorí ľudia tam boli z toho dobre vykotení, ani sa nedivím
a kto je Melíško ?!
ale podaktorí ľudia tam boli z toho dobre vykotení, ani sa nedivím
a kto je Melíško ?!
Príspevok bol napísaný: 5. február 2010 - 00:58:26
našla som si, čo je Meliško tu : Meliško
zrejme nejaká cibuľomilná zemitá svojrázna krajová postavička so skvelým slovníkom, je ho plné google
snáď je to skutočne pravdivá postavička a nehrá to ... neotrlé originály sú najlepšie
keď tak pozerám ten jeho slovník, pustiť ho do miestneho rozhlasu bola odvaha a dokonalý kanadský žartík ...
zrejme nejaká cibuľomilná zemitá svojrázna krajová postavička so skvelým slovníkom, je ho plné google
Citát
Existujú aj fotografie na ktorých nesie minerálnu vodu a COLU, nuž aj najväčší alkoholici majú občas suchoty.
snáď je to skutočne pravdivá postavička a nehrá to ... neotrlé originály sú najlepšie
keď tak pozerám ten jeho slovník, pustiť ho do miestneho rozhlasu bola odvaha a dokonalý kanadský žartík ...
Príspevok bol napísaný: 6. február 2010 - 16:39:00
tomassi ten odkaz už sem dala game ty opakovací papagáj.
Včera v správach vraveli, že zase im to tam niekto pustil
Včera v správach vraveli, že zase im to tam niekto pustil
Zdieľať túto tému
Strana 1 z 1

Pomoc