FreeSpace Portal Fórum: Redukcia na 220 V - FreeSpace Portal Fórum

Skočiť na obsah

Strana 1 z 1
  • Nemôžete založiť novú tému
  • Nemôžete odpovedať na túto tému

Redukcia na 220 V Ohodnotiť tému: -----

#1 Užívateľ nie je na Fóre   Nokia 

• mobilny telefon
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Skupina: Supermembers
  • Registrácia: 13. marec 06

Príspevok bol napísaný: 24. jún 2009 - 18:02:45

zhanam redukciu na 220V pre rozne krajiny...v datarte, electroworlde ci nay maju, ale akurat pre dvojkolikove...ja ale potrebujem trojkolikove, aj na notebook
nevie niekto poradit, kde by som take nieco mohol zohnat?
0

Strana 1 z 1
  • Nemôžete založiť novú tému
  • Nemôžete odpovedať na túto tému

Ostatné odpovede k téme

#2 Užívateľ nie je na Fóre   weirdo 

• Ferrari
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 20. marec 06

Príspevok bol napísaný: 24. jún 2009 - 21:58:07

v EU sa vyuzivaju standard E (Nemecko, Holandsko ..) a F (Slovensko, Francuzsko ..).

pikcura standardu F (Nemecko):
Obrázok

ako vidis, su tam len take 2 bazmeky hore a dole, a tie (pokial si pametam), su stlacitelne, takze to tam narves, len zem nebude zapojena.

navyse, kukol som na konektor od ntb a ten je hybridom E/F standardu
vyzera takto:
Obrázok

iny standard sa v EU okrem UK nepouziva, takze dvojkolikove a ten hybrid narves vsade .. nemyslim ze by si mal mat problem aj bez redukcie :)

EDIT
ok, tak som zistil, ze este vo Svajci, Dansku a Taliansku maju rozdielne zastrcky, ale vraj su s dvojkolikovymi kompatibilne. Ci sa nieco stane ntb, ked ho zapojis len na 2 koliky, neviem.

Neviem ci je to vo zvyku aj v Europe, ale v Kanade bola velmi rozsirena moznost pozicat si redukciu na hosteli.

Posledna vec, predpokladam, ze mas plan, kam sa chces dostat a kde chces fungovat, takze tu mas zoznam vsetkych krajin s vypisanymi zastrckami, ake pouzivaju. Mozes si to tam vsetko overit (teda, ak si to zatial nenasiel) ;)
0

#3 Užívateľ nie je na Fóre   Nokia 

• mobilny telefon
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Registrácia: 13. marec 06

Príspevok bol napísaný: 24. jún 2009 - 22:33:02

no vsak toto, v taliansku su ine, v uk su ine (mal som cest dokonca s notebookom s UK adapterom a bez redukcie som to nemal sancu narvat do nasej zasuvky)
no idem prejst celu europu takze potrebujem nieco univerzalne...len stale je problem, ze tie dvojkolikove narvem do zasuvky napr v taliansku ale vystup mam dvojkolikovy...ale taky, ze do neho fyzicky nenarvem trojkolikovy koniec...preto hladam nieco aspon rozmerovo vhodne na kabel co ma aj zemniaci konektor...nemusi mat zem, verim ze adapter sa s tym uz vysporiada
0

Zdieľať túto tému

Strana 1 z 1