FreeSpace Portal Fórum: Maďari, Maďarsko a jeho vzťahy so susedmi - FreeSpace Portal Fórum

Skočiť na obsah

• (4 Strán)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Posledná »
  • Nemôžete založiť novú tému
  • Nemôžete odpovedať na túto tému

Maďari, Maďarsko a jeho vzťahy so susedmi od minulosti až po súčasnosť Ohodnotiť tému: ****- 1 Hlasov

#1 Užívateľ nie je na Fóre   Ajk 

• RNDr. Ajk, PhD.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Advanced Members
  • Registrácia: 14. jún 06

Príspevok bol napísaný: 23. august 2006 - 09:48:03

Mozno ste si vsimli nevsimnut, ale vztahy mezdi Slovenskou Republikou a Madarskou Republikou zacinaju viac ako rychlo chladnut... Na oboch stranach sa dostavaju do popredia extremisti, ktory su ako lad na nase vztahy...
Ja osobne som stvrtinovy Madar (hoci sa mi nepaci, ze na juznom slovensku sa hovori v uradnom styku po madarsky), a dost ma mrzi ked vidim ako si nerozumieme (hoci historicky je to pochopitelne).

Co ma vsak dost trapi, je pasivita madarskej diplomacie, ktora sa za ciny madarskych extremistov neospravedlnuje (narozdiel od nas).

Aky mate nazor na tieto slovensko-madarske vztahy.... kde je problem? ako by sa dali dat vztahy do normalu?

Myslite si ze je to pomsta SMK za ucelom vyprovokovat SNS? alebo naopak?

Chcel by som upozornit, ze ide o krehku temu, preto by som poprosil prispevky s chladnou hlavou a bez vysokych emocii..

Citát

Maďarskí fanúšikovia: Budete naši otroci
V Maďarsku sa počas víkendu opäť objavili hanlivé nápisy o Slovensku. Na dvoch víkendových futbalových zápasoch fanúšikovia priniesli transparenty, podľa ktorých budú Slováci otrokmi Maďarov a šéf vládnej SNS Ján Slota, ktorý je známy protimaďarskými výrokmi, musí zomrieť.

viac tu
http://spravy.pravda...120_sk_svet_p23
0

• (4 Strán)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Posledná »
  • Nemôžete založiť novú tému
  • Nemôžete odpovedať na túto tému

Ostatné odpovede k téme

#2 Užívateľ nie je na Fóre   Obrien 

• Lieutenant
  • PipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Skupina: Active Members
  • Registrácia: 3. august 06

Príspevok bol napísaný: 23. august 2006 - 10:23:28

Osobne tomu velmi nerozumiem , reakciou na internetom širiace sa video , kde sa pali madarska vlajka , je napis na slovenskom velvyslanectve:My nezabudame , kedže to napisali na velvyslanectvo , tak mi pripada akoby si mysleli , že to ma na svedomi SR , co je hlupost.

Dalej , transparent Slovaci su otrokmi Madarov ,už nie je reakciou na Slotove keci ale je to už čista provokacia.Madari a cela eu. by si mala uvedomit , že Slota nema žiaden vplyv na politiku SR podava rozne rozhovory a robi zo seba šaša a to je asi všetko.Takže v sučasnej dobe nema vyznam posielat na Slovensko ludi z eu. parlamentu ani robenie bububu zo strany SMK.
0

#3 Užívateľ nie je na Fóre   Wittmann 

• Lieutenant
  • PipPipPipPip
  • Registrácia: 12. august 06

Príspevok bol napísaný: 23. august 2006 - 11:56:30

To čo sa deje medzi SR a madarmi tak to je strašné...hlavne, ked madari sa stále nezmierili s tým, že sme sa od nich odtrhli ... treba zachovať klud a nenechať sa vyprovokovať od tých vyrívačov, ktorý kazia naše vzťahy s normálne žijúcimi občanmi maďarska
0

#4 Užívateľ je na Fóre   Axel Wers 

• MAD MAXel
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Chief Manager
  • Registrácia: 3. marec 06

Príspevok bol napísaný: 23. august 2006 - 17:29:30

Čo sa týka osobných vzťahov tie sú veľmi dobré. Jeden kamoš (Maďar) mi raz poslal tri CD s nápisom FreeSpace 2 (a od toho sa začali odvíjať ďalšie mnohé veci :D ), jednou kamoškou (Maďarkou) som raz zažil vášnivú noc a tak :)

Čo sa týka slovensko-maďarských vzťahov tam už je to horšie, história to tak skoro nepustí. V prvom rade si Maďarsko musí uvedomiť že Uhorsko je už dávno minulosť. Toto by mali Maďarom pripomínať nielen Slováci, ale aj najmä Rumuni a Srbi.
0

#5 Užívateľ nie je na Fóre   weirdo 

• Scuderia Ferrari Marlboro
  • PipPipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Supermembers
  • Registrácia: 20. marec 06

Príspevok bol napísaný: 23. august 2006 - 18:20:32

madari ma neskutocne seru, hlavne debilnymi recami na adresu 'Felvideku'
0

#6 Užívateľ nie je na Fóre   Bc. L.E.G. von Trips 

• Legendárny člen
  • Ikona
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Moderators
  • Registrácia: 5. marec 06

Príspevok bol napísaný: 23. august 2006 - 21:06:00

no ja som zase toho nazoru, ze slovaci (ale aj ine narody, ktore boli do 1918 sucastou monarchie) skor maju sklon sa k tymto veciam ustavicne vracat a vytahovat ich znovu a znovu.

mnohorocne spolunazivanie slovakov v Uhorsku s dominantynm madarskym institutom a fakt, ze tato realita spolocneho statu bola a aj je vnimana negativne ma za nasledok, ze na slovensku vyvstava moc "Velkych Slovakov"

od toho sa potom odvijaju aj tie vztahy
0

#7 Užívateľ nie je na Fóre   Ajk 

• RNDr. Ajk, PhD.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 25. august 2006 - 15:01:34

LEG> neviem ci tam bolo nejake spoluzitie, mozno v minulosti ano, ale posledne storocie existencie Rakusko-Uhorska, resp Uhorska tam spoluzitie nebolo... Spoluzitie bolo mozno v Rakuskom kralovstve a v Rakusko-Uhorsku, konkretne v casti pod spravou Viedne a sice predlitavska. Rozdiel medzi Predlitavskom a Zalitavskom bol zasadny. Nemci pristupovali na kompromisy, boli liberalny... vsetky krajiny alebo ich casti, ktore patrili do Predlitavska boli administrativne vyclenene, mali svoje prava, svoje slobody, svojich predstavitelov... Uhorsko bolo naopak prilis konzervativne a brzdilo ho este feudalne zmyslanie. Vsimni si krajiny a casti krajin ktore patrili do Zalitavska... Zalitavsko tvorilo len velke Uhorsko, ktore poskytlo Chorvatsku aku taku autonomiu (zrejme pre bezproblemovy pristup k moru). Nic ine administrativne neexistovalo - ani Slovensko, ani Podkarpatska Rus, ani Halic, ani Sedmohradsko ani Vojvodina... To pochopitelne zvysovalo napatie v tychto oblastiach a moc to na vztahoch s Madarmi neprispievalo...

Po 11.11.1918 sa konecne aj tieto casti dostali k administrativnej existencii . Neviem preco myslis ze narody, ktore boli v Uhorsku maju sklon sa k tomu vracat? Tazko povedat kde je kamen urazu. Zrejme je to sposobene silnou madarizaciou pred rozpadom R-U ktora sposobila ze vela obyvatelov sa pomadarcilo a ti pre zmenu protestovali po rozpade R-U ze neziju v Madarsku ale v inej, cudzej krajine... Vznikaju tam konflikty jednak medzi obyvatelmi "noveho" statu a pomadarcenymi (jedni tvrdia ze ti druhy ich zneuzivaju a druhi ze su potlacovane prava mensin a bla bla bla) a potom medzi extremistami v Madarsku, ktori sympatizuju s tymito pomadarcenymi obyvatelmi.. Zhrnul by som to azda tak, ze kazdy ma svoju pravdu...

vravim ale, najviac ma hneva, ze po internete je hromada pro-madarskych a anti-slovensko-rumusnko-srbskych videii a nikoho to netrapi... a objavi sa video, kde je uboha slovencina a chlapici tam palia vlajku a hned je halo a mame sa im ospravedlnit... neviem, mne sa to zda nefer ze my im ano, ale oni nam za tie napisy nemusia...

aj toto maju na svedomi krajiny ktorych casti patrili do Uhorska? http://www.youtube.c...h?v=oReKSve9fH4 (aj tu diskusiu si precitaj a hlavne Slovensko v uvodzovkach)
0

#8 Užívateľ nie je na Fóre   Obrien 

• Lieutenant
  • PipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Registrácia: 3. august 06

Príspevok bol napísaný: 25. august 2006 - 15:01:59

V Nitre napadli maďarskú študentku

NITRA 25. augusta (SITA) – Maďarská študentka Univerzity Konštantína Filozofa v Nitre, ktorú dnes fyzicky napadla skupina mladíkov a na tričko jej nastriekali nápis Smrť parazitom, utrpela len ľahké povrchové zranenia.

Ako ďalej agentúru SITA informoval riaditeľ Fakultnej nemocnice v Nitre Viktor Žák, vyšetrili ju na úrazovej chirurgii a na gynekológii. „Pacientka však utrpela traumu a je na tom psychicky zle. Odporučili sme jej pomoc psychológa,“ povedal Žák.

Navrhli jej, aby v nemocnici zostala 24 hodín na pozorovanie. Pre pacientku však už prišla rodina a jej priateľ, ktorí trvali na tom, že ju prevezú do nemocnice v Dunajskej Strede.

K podrobnostiam prípadu sa vyjadrí dnes o 14:30 na tlačovej besede v Bratislave prezident PZ Ján Packa.

ani nechcem vediet ako toto všetko dopadne
0

#9 Užívateľ je na Fóre   Axel Wers 

• MAD MAXel
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 25. august 2006 - 17:29:17

No zaútočiť na ženu (a je jedno či je to Slovenska, Maďarka, Tunisanka alebo Marťanka) je dosť úbohé. Mali by byť vytýčené medze čo sa smie a čo nie. Potom záleží iba od toho kto má aké svedomie. Ale asi by ani to nepomohlo.
0

#10 Užívateľ nie je na Fóre   Ajk 

• RNDr. Ajk, PhD.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 31. august 2006 - 11:29:09

Hnutie 64 žúp sa chystá do Bratislavy

BUDAPEŠŤ, BRATISLAVA - Maďarská krajne pravicová iredentistická organizácia Hnutie 64 žúp (názov odkazuje na územnosprávne členenie niekdajšieho Uhorska) pripravuje v Bratislave 16. septembra demonštráciu proti "slovenskému šovinizmu".
Podľa internetovej stránky hnutia chcú sériou reakcií odpovedať na útoky proti Maďarom na Slovensku.
Už túto sobotu hnutie zorganizuje demonštráciu pred slovenským veľvyslanectvom v Budapešti. Na nej majú prehovoriť lídri organizácie aj jej pobočiek zo Slovenska.
Hovorca maďarského ministerstva zahraničia sa k prípadu odmietol vyjadriť. Maďarské policajné riaditeľstvo sľúbilo vyjadrenie neskôr.
"Vieme, že sa to chystá. Prijmeme adekvátne opatrenia. Závisí od toho, či pôjde o povolené alebo nepovolené zhromaždenie," povedal hovorca slovenského Policajného prezídia Martin Korch.
Hnutie zorganizovalo v júni na výročie trianonskej zmluvy demonštráciu pred kaštieľom, kde bola zmluva podpísaná. Na demonštrácii sa zúčastnilo niekoľko stoviek Maďarov z rôznych krajín.
Podľa informácií na webovej stránke organizácie pritom rozdávali letáky s textom: "V našom srdci niet nenávisti. Chceme len späť našu zem, chceli by sme znovu privinúť na svoju hruď milióny našich bratov." Pred zhromaždenými prečítali aj zdravicu podpredsedu SMK Miklósa Duraya.
Duray sa mal podľa oznámeného programu pred necelým mesiacom zúčastniť na diskusii krajanských lídrov na pravidelnom tábore hnutia v obci Ver¦ce neďaleko hraníc. Podľa informácií SME sa nakoniec nezúčastnil.
Hnutie na webovej stránke tvrdí, že sa mu na základe obrázkov v slovenskej tlači podarilo identifikovať dvoch útočníkov na dievča v Nitre. Patria vraj k nitrianskej skupine Národný odpor, ktorá sa na konci mája snažila narušiť tábor hnutia v Komoči na Slovensku.

"Dostali sme určité fotografie z Maďarska, ktoré teraz preverujeme. Len čo páchateľov zadržíme, budeme o tom informovať," povedal SME hovorca nitrianskej polície Miloš Fábry.

Demonštráciu pred sídlom SNS chystá aj mimoparlamentná Strana maďarského vidieka a občanov, ak sa slovenské úrady nebudú zaoberať žalobou, ktorú podala na Jána Slotu, informoval internetový server hirszerzo.hu. (pm, mož)

Tak nech sa na mna nikto nehneva, toto je cista provokacia z madarskej strany... Nasi si to urcite nenechaju a bude velka pela-mela. Mam taky blby pocit ze idu do BA vyprovokovat medzinarodny konflikt...

Len aby sme po 15. septembri nerozoberali tuto temu v konfliktoch vo svete :ermm: :crying:

dufam ze ich dakto dovtedy zrusi
0

#11 Užívateľ nie je na Fóre   weirdo 

• Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 31. august 2006 - 11:43:00

na Slovensku by nemali zhromazdenie tej pofidernej organizacie povolit. ja nie som brat ziadneho madara, a takisto miliony Slovakov nie su.
0

#12 Užívateľ nie je na Fóre   tomba 

• Commander
  • PipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 4. marec 06

Príspevok bol napísaný: 31. august 2006 - 14:32:46

Je jasne,ze blbci su na oboch stranach...ide vsak o prejavy jednotlivcov,ktori tu boli vzdy a jedine,preco teraz vystupili problemy na povrch je vstup SNS do vlady a urobenie si politicku agendu z tohto vstupu zo stran SMK...Inkriminovane video bolo na nete par mesiacov,len potom niekto potreboval zhorsit stav...Ja by som sa vsak pozastavil nad dvomi krokmi oficialnych predstavitelo statu - To,ze madarsky premier sa vyhraza riesenim na pode EU a Madarsko posiela diplomaticku notu kvoli jednej vyhrotenej udalosti dvoch debilov,to mi zostava rozum stat,a vyjasnilo sa mi,ktoze to chce tie vztahy zhorsit...na druhej strane ak Fico hovori o utoku na studentku v Nitre ako o "udalosti,ktora sa mohla stat kdekolvek na svete",tak to je alibizmus najhrubsieho zrna a Fico sa zas nepostavil k problemu ako chlap...Ale na to si budeme musiet zvyknut...

no a ta kvazi demonstracia,to je aj skoda komentovat...A Madari zas budu tie najvacsie obete...samozrejme myslim oficialne miesta...
0

#13 Užívateľ nie je na Fóre   Wink 

• Captain
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 27. august 06

Príspevok bol napísaný: 31. august 2006 - 17:01:19

Ja som spolovice Madarka, moja mama cista. Ovladam madarcinu pismom, recou, doma sa bavime len po Madarsky a celkovo som vyrastala v dedine, kde takmer polovica mojich spoluobčanov nevie po Slovensky ani ceknut. A aj tak sa citim ako Slovenka. Nikdy som sa nijako neodlisovala od ostatnych mojich cisto slovenskych kamosov. Podla mna je dost skoda, ze par tupych ludi, ktori uz nevedia co so sebou navadzaju tych lahko ovplyvnitelnych na podobne hluposti. Hadam uz nie sme nejaky rasisisti.
0

#14 Užívateľ je na Fóre   game 

• phantom fsp
  • Ikona
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Management

Príspevok bol napísaný: 1. september 2006 - 08:56:18

Prezrieť príspevokWink, dňa 31. 8. 2006 18:01:19, napísal(a):

Podla mna je dost skoda, ze par tupych ludi, ktori uz nevedia co so sebou navadzaju tych lahko ovplyvnitelnych na podobne hluposti. Hadam uz nie sme nejaky rasisisti.

normálne videnie normálneho života ...
bohužiaľ tých tupcov je na každej strane dosť, v istej etape umelo živená nenávisť je vždy znovu oživovaná ...
v bežnej dedine v každodennom živote to fungovalo a funguje trochu ináč ... bežný človek žije so svojím susedom v mieri - tak sa ľahšie žije ...
keď podľahne chúťkam nacionalistov, dopadne ako v Juhoslávii - kde sused vraždil suseda ...
na každej strane zopár tupých hláv a za každú cenu sa zviditeľňujúcich politikov, zopár urážok na jednej a druhej strane - a nenávisť a šovinizmus je na svete
rovnako ako Slota, ktorý sa zviditeľňuje svojimi protimaďarskými prehláseniami, ktoré najradšej prednáša spitý ako osol pre celý národ, rovnako sú politici podobného razenia v Maďarsku ... aj v SMK ...
to sú tí, ktorí by boli dávno zabudnutí, keby sa stále znovu nezviditeľňovali
poznala som obe strany - aj medzi jednymi aj druhými je to úplne rovnaké ... tupci, národniari, búchanie sa do pŕs - ja som Maďar, ja som Slovák ... kto je viac...
0

#15 Užívateľ nie je na Fóre   RoSo 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 6. marec 06

Príspevok bol napísaný: 1. september 2006 - 10:56:24

Ak sa podarí Ficovej vláde zakročiť proti extrémistom, bude mať u mňa malé bezvýznamné plus. Osobne nechápem, načo je dobré rozpútavať takéto vášne. Veď je úplne jedno, či je človek Slovák, Maďar, Cigán či Vietnamec. Hlavne nech to nie je terorista :wink2:
0

#16 Užívateľ nie je na Fóre   Linkman 

• (po)hlavný kameraman
  • PipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 8. marec 06

Príspevok bol napísaný: 2. september 2006 - 11:21:50

ono toto bolo viac menej isté že ked sa dostane do vlády Slota ze tu bude galimatiáš
0

#17 Užívateľ nie je na Fóre   RoSo 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 3. september 2006 - 18:36:21

Práve bolo v správach na JOJ-ke, že si maďari na demonštrácii pred slovenskou ambasádou v Budapešti opekali podobizne Slotu a Kotlebu. Slota sa k tomu odmietol vyjadriť, asi to má prikázané od Fica.
0

#18 Užívateľ nie je na Fóre   dead 

• in memoriam
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 13. marec 06

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 08:03:08

Ze ste si nevsimli ze bola uhorkova sezona? :) Protimadarske nalady na slovensku boli stale, protislovenske v madarsku tiez, tak co? Media sa vdacne chytia hocicoho a politici hlupaci tiez. Tema je to podstatna, ale aktualna len dnes?
0

#19 Užívateľ nie je na Fóre   Ajk 

• RNDr. Ajk, PhD.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 4. september 2006 - 08:18:23

Mali tych madarov zatknut, pokial viem Hnutie 64 zup je rovnako extremisticke ako nasa Slovenska Pospolitost.... vsetok tento odlud treba pozatykat a nie ze jednych pozatykat a na druhych sa pozerat.... obe skupiny robia protizakonne veci - jedni su spriazneni s totalitnym rezimom z cias 2SV a druhi spochybnuju suverenitu okolitych statov....
0

#20 Užívateľ nie je na Fóre   RoSo 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 6. september 2006 - 17:45:01

Slováci nerozumejú obecnému rozhlasu
0

#21 Užívateľ nie je na Fóre   Wink 

• Captain
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 6. september 2006 - 18:02:18

:doh: U nas vysielaju v rozhlase dvojjazycne aj ked tu nebyva ani jeden clovek co by po madarsky nevedel.
0

#22 Užívateľ nie je na Fóre   jody 

• Ensign
  • PipPipPip
  • Registrácia: 19. júl 06

Príspevok bol napísaný: 7. september 2006 - 12:21:45

Ja osobne by som podala žalobu na všetkých extrémistov a podnecovačov akejkoľvek rasovej či inej nenávisti. A začala by som u politikov. Na oboch stranách. Obyčajní ľudia majú svojich problémov akurát dosť a je im putna, že sused hovorí doma čo ja viem aj po hotentotsky. Takzvaní politici na oboch stranách sa fakt asi potrebujú zviditeľňovať, ale je to choré, tak nech sa láskavo idú zviditeľňovať niekam, kde ich nikto nebude počuť. :P
0

#23 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 12. september 2006 - 15:22:44

a je to tu

madarka sa nezapre, len to klame a zabera uzemie
0

#24 Užívateľ nie je na Fóre   RoSo 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 12. september 2006 - 20:43:08

Citát

madarka sa nezapre, len to klame a zabera uzemie

Úplne nevhodná a nepravdivá voľba slov. To, že je tá baba pošahaná nevyplýva z jej národnosti. Takto sa mohla správať aj slovenka, ruska, ukrajinka, cigánka, češka, japonka aj Miško Džekson.

Btw. myslím, že aj Wink je maďarskej národnosti. Aj ona klame a zaberá územie?
0

#25 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 12. september 2006 - 20:51:45

Citát

Takto sa mohla správať aj slovenka, ruska, ukrajinka, cigánka, češka, japonka aj Miško Džekson.

mohla...tentokrat to vsak bola madarka

ako napisal jeden clovek do diskusie k tomu clanku:" Toto nie je jednoduche fingovanie trestneho cinu, ale ZAMERNE rozduchavanie narodnostnej neznasanlivosti z jej strany."

Do basy s nou a natvrdo.
0

#26 Užívateľ je na Fóre   game 

• phantom fsp
  • Ikona
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Skupina: Management

Príspevok bol napísaný: 12. september 2006 - 20:58:03

Prezrieť príspevokcizy, dňa 12. 9. 2006 16:22:44, napísal(a):

ten tvoj komentár, akým si nazval ten link, je presne rovnaké rozdúchavanie národnostnej neznášanlivosti.
0

#27 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 12. september 2006 - 21:02:43

ja neklamem cely narod ze ma napadli a dobili nejakí trtopalšníci ako henta cundra

a je mi to uplne jedno, ja byt diktator cele madarsko vybagrujem
0

#28 Užívateľ nie je na Fóre   RoSo 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 12. september 2006 - 21:07:34

:D bagrista

myslím, že tvoja diktatúra by mala v súčasnej európe krátke trvanie. Ani Lukašenko si nemôže dovoliť bagrovať susedné štáty.
0

#29 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 12. september 2006 - 21:11:02

tak by som im aspon pustil trosku vody na budapest nach ich to zaplavi a zahral by som to ze sa stala v gabcikove nestastna nahoda
0

#30 Užívateľ nie je na Fóre   Nokia 

• mobilny telefon
  • PipPipPipPipPipPipPipPipPip

Príspevok bol napísaný: 12. september 2006 - 21:58:20

cizy tak taketo reakcie by som cakal od 15rocneho fagana co nevie co od dobroty ale nie od dospeleho myslel som ze inteligentne zmyslajuceho cloveka
0

#31 Užívateľ nie je na Fóre   weirdo 

• Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 12. september 2006 - 22:11:13

nemozem povedat, ze suhlasim s cizym ale pekne ma to nasralo. ta zenska to spravila s nejakym umyslom a rozhodne to nebolo kvoli statniciam. za ten bordel, co narobila v diplomacii, by som jej rozhodne naparil aspon nejaky cas v base.
0

#32 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 06:55:07

je mi jedno kto si co o mne mysli, hrajte sa tu vsetci na liberalnych a tolerantnych ludi, to je vasa vec

ja svoje nazory menit nebudem, nemam rad ten narod, koniec

a nema to nic spolocne s inteligenciou

to mas jak keby si nemal rad jogurt a napisal by si nato, ze to je sracka a ja by som od teba chcel aby si tu viedol dalsie dusevno-masturbacne-siahlodlhe dialogy so mnou, co ti ten jogurt spravil
0

#33 Užívateľ nie je na Fóre   Nokia 

• mobilny telefon

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 08:03:31

cizy nemam rad leco, ale nehovorim o tom ze to je svinska sracka ktora sa moze podavat len prascom
a nemam ho rad kvoli niecomu
tak by ma zaujimalo preco nemas rad madarov?
0

#34 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 08:08:33

nemam ich rad preto, ze su po celom juznom slovensku, nemam ich rad pre ich rec, nemam ich rad preto, ze ked niekde pridem na juzne slovensko, porad tam nikto nehovori slovensky.

nemam ich rad preto ako sa ku nam spravali v minulych storociach
0

#35 Užívateľ nie je na Fóre   Nokia 

• mobilny telefon

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 08:23:48

cizy dojdi na uplny vychod a tiez mozes chciet po tych ludoch slovencinu a jedine s cim na teba vyblafnu je rusnacina
a pre info, pred par tyzdnami som bol v komarne, a s kazdym co som nieco riesil so mnou pekne po slovensky hovoril :)

a co take nam madari spravili? co nam nemci spravili, co nam rusi spravili... aj tychto vsetkych nenavidis?
0

#36 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 08:24:19

ne rusov mam rad
0

#37 Užívateľ nie je na Fóre   Ajk 

• RNDr. Ajk, PhD.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 09:25:49

Myslim si ze by sa mala verejne ospravedlnit.... a samozrejme by sa to malo riesit sudnou cestou (odnatie slobody)... to co sposobila, skutocne dost uskodilo slovensku v zahranici... Kazdopadne to dievcina bude mat tazsie... Po tom co spravila sa v klude moze stat ze ju niekto zmlati naozaj... Neprajem jej to, ale ona sama si to navarila...
0

#38 Užívateľ nie je na Fóre   Nokia 

• mobilny telefon

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 13:40:28

vidis cizy a rusi nam toho spravili ovela viac zleho ako madari, takze tvoje dovody na neznasanlivost nejak stracaju pevnu podu pod nohami

Ajk suhlasim s tym ze za taketo nieco by mala ist baba sediet
0

#39 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 14:35:26

ja tu nemusim nikomu nic vysvetlovat
0

#40 Užívateľ nie je na Fóre   Nokia 

• mobilny telefon

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 15:06:05

clovek MUSI za svoj zivot iba jedno
umriet
0

#41 Užívateľ nie je na Fóre   Wink 

• Captain
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 15:06:32

Mno cizy este sa tu urazim. Ja som z polovice madarka. :( Ja si myslim ze co bolo v minulosti bolo uz davno, ti ludia uz ani neziju a ti co ziju teraz,ozaj nemozu zato, co sposobili ich predkovia. To je akoby si siel do basy zato ze tvoj prastary otec vylupil banku.
0

#42 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 15:56:45

citis sa byt viac slovenka alebo madarka?
0

#43 Užívateľ nie je na Fóre   Wink 

• Captain
  • PipPipPipPipPipPip
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 15:59:28

Hmmm skor Slovenka. Rozmyslam po Slovensky :-)
0

#44 Užívateľ nie je na Fóre   hisham 

• obdivovateľka
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 1. august 06

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 16:05:31

Citát

nemam ich rad preto, ze su po celom juznom slovensku

To vadí aj mne :angry:
0

#45 Užívateľ nie je na Fóre   Ajk 

• RNDr. Ajk, PhD.
  • PipPipPipPipPipPipPip
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 16:22:32

Mne to nevadi... juzne Slovensko si bez Madarov neviem predstavit... s Madarmi sa dobre pije a Magyar kolbasz je mnam :ozrani: ... Vadi mi ale ked niekto klame a na zaklade toho je osocovany suverenny stat, susednym statom... :angry:
0

#46 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 16:24:22

Citát

Rozmyslam po Slovensky :-)

to je dobre ;)
0

#47 Užívateľ je na Fóre   Axel Wers 

• MAD MAXel
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 13. september 2006 - 19:49:05

Na každej strane sa nájdu nacionalisti. Z toho plynú konflikty. A nájdu sa aj blbci čo tieto konflikty zámerne vyvolávajú. Ak nejaká Ildikó vyhlási že ju zmlátili Slováci a nie je to pravda a zbytočne tým vyvolá národnostnú neznášanlivosť, tak potrestaná by mala byť v prvom rade ona. Určite by mala byť za to zodpovedná, lebo sa dosť vážnou mierou postarala o vyvolanie medzinárodného a medzištátneho konfliktu.

Myslím však že to nie je dôvod aby sa nadávalo na celý národ, a podľa toho očakávam aj nasledujúcu diskusiu. Ešte predtým upozorňujem na bod 2.3 v Pravidlách Fóra
0

#48 Užívateľ nie je na Fóre   weirdo 

• Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 14. september 2006 - 01:23:06

Prezrieť príspevokAjk, dňa 13. 9. 2006 17:22:32, napísal(a):

s Madarmi sa dobre pije

to si este nezazil chlastacku so mnou, cizym a nut :D so Slovakmi sa este lepsie pije a cakam, ze cizy potvrdi ;)
0

#49 Užívateľ nie je na Fóre   cizy 

• Rear Admiral
  • Zobraz blog
  • Zobraz albumy

Príspevok bol napísaný: 14. september 2006 - 06:24:20

ano potvrdzujem
0

#50 Užívateľ nie je na Fóre   fiore 

• Lieutenant
  • PipPipPipPip
  • Zobraz albumy
  • Registrácia: 19. júl 06

Príspevok bol napísaný: 14. september 2006 - 08:12:09

cizy

ja svoje nazory menit nebudem, nemam rad ten narod, koniec

Ja zase nemám rada demagógiu od kohokoľvek a v akejkoľvek forme.

a nema to nic spolocne s inteligenciou

Súhlasím. Inteligentný človek najprv rozmýšľa, potom otvára hubu.

Hedviga to posrala, má byť za to potrestaná. Od toho tu máme zákony a ich vykonávateľov. Ak by mali "spravodlivosť" zobrať do rúk ľudia samotní, za chvíľu sa tu povraždíme.
0

• (4 Strán)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Posledná »